Diensten

Telefonie centrale

De telefooncentrale is bijzonder “eenvoudig te bedienen”. Binnen enkele minuten is een klant aangesloten op het platform en ook de klant zelf kan dit eenvoudig bedienen.

Sleep alle gewenste functies in het belplan en zelfs complexe belroutes zijn werkelijk in een handomdraai opgebouwd. Dit maakt de telefooncentrale uniek in zijn soort en behoort daarmee tot het modernste Hosted VoIP platform van Nederland.
product_draganddrop
Teams weergave

Microsoft Teams

Gebruik je binnen je bedrijf Microsoft Teams en wil je hier ook mee gaan bellen? Dan moet je bij Voipro zijn! Door onze integratie met Teams is het bij ons mogelijk om op gebruikersniveau je interne en externe bereikbaarheid heel eenvoudig in te regelen. Alle functionaliteiten zoals je deze van ons uitgebreide en gebruiksvriendelijke telefonieplatform gewend bent werken, denk hierbij aan; wachtrijen, keuzemenu’s, doorschakelingen, belgroepen, *8, tijdscondities, omleidingen, vast mobiel en nog veel meer!

Bekijk onze Microsoft Teams pagina voor meer informatie

CRM Integraties

Omdat de efficiëntie van werken toeneemt door je telefonie te koppelen met je CRM pakket hebben wij een directe koppeling met de 150 meest gebruikte CRM, Ticket en Boekhoudsystemen. Of je nu alleen wilt uit bellen vanuit je CRM of dat je automatisch een ticket, een nieuw bedrijf of contactpersoon wil laten aanmaken bij een inkomend gesprek, bij ons kan het allemaal! Door onze slimme koppelingen is het mogelijk om zelfs met meerdere systemen tegelijkertijd te koppelen. Je kunt heel eenvoudig zelf bij inkomende gesprekken “acties” bepalen die gestart moeten worden binnen je ticket en/of CRM pakket.
Bria-Conference
Qaller_iPhone

Mobiele apps

Met de mobiele app maken we onze klanten nog beter bereikbaar. Met de app is het mogelijk om de telefooncentrale te bedienen, zoals snel een doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer instellen, maar ook kan hiermee worden gebeld via het vaste (zakelijke) telefoonnummer.

Zo heeft iedereen overal en altijd de “volledige controle over de telefonie” en ook de gesprekskosten lopen via de telefooncentrale.

Bekijk onze mobiele apps pagina voor meer informatie

Collaboration

Met deze functionaliteit is het heel eenvoudig om met 1 of meerdere collega's of klanten tegelijkertijd een audio of videoconferentie te starten. De uitgenodigde collega of klant hoeft hier helemaal geen speciale software voor te hebben, alleen een Laptop/PC of mobiel toestel met een actieve internetverbinding en een web browser. Ook inbellen middels een telefoonnummer is op de conference een mogelijkheid!
Bria-Conference
Diensten

Apparatuur

Om de werking van onze telefonie oplossing maximaal te garanderen leveren wij gecertificeerde toestellen van gerenommeerde merken; Panasonic, Yealink en Gigaset. Alle toestellen werken naadloos met onze telefonie oplossing en zijn volledig vanuit onze gebruiksvriendelijke portal in te regelen en aan te passen. Wanneer je een extra toestel nodig hebt sturen wij deze volledig ingesteld op, je hoeft het toestel alleen maar aan te sluiten en deze werkt gelijk zoals je dit wilt.

Bekijk onze apparatuur pagina voor meer informatie

Internet

Een snelle en stabiele internetverbinding is cruciaal voor elke onderneming. Wij adviseren daarom al onze klanten om via Voipro een internetverbinding af te nemen, op deze manier kunnen wij nog beter garant staan voor de kwaliteit van onze telefonie oplossing. Voipro levert haar klanten alle voorkomende internetverbindingen, ADSL, VDSL, VVDSL, Glasvezel, Coax en 4G (backup)oplossingen. Alle internetverbindingen kunnen we supersnel leveren en tegen zeer scherpe tarieven. Indien gewenst kunnen wij ook gelijk uw WiFi volledig inrichten zodat je gelijk in het hele pand een goede WiFi dekking hebt.
home_internet_range2
Portaal Login