Onze klanten herkennen Voipro als leider voor de kwaliteit van de dienstverlening in termen van beschikbaarheid, geluidskwaliteit en bel slagingspercentage. De volgende elementen bijdragen aan onze best-in – industrie kwaliteit van de dienstverlening.

Switching en routing apparatuur

Voipro maakt gebruik van carrier-grade routers , switches en gateways van gevestigde leveranciers (Cisco , Dialogic , en Juniper ) gedurende zijn gehele netwerk . Voor het core-netwerk switching en applicatie logica , Voipro is gebaseerd op een unieke mix van open-source software en applicaties van toonaangevende leveranciers , aangevuld met eigen software . Voipro houdt zich strikt aan de SIP- standaard en is een actief lid van de SIP- software gemeenschap . Het bedrijf heeft verschillende in – house ontwikkelde , hoge beschikbaarheid mechanismen die door andere software-ontwikkelaars hebben vastgesteld of zijn in het proces van de officiële Internet Engineering Task Force ( IETF ) Request For Comments ( RFC ).

24/7 support
Voipro biedt 24/7 ondersteuning aan haar klanten via een web-based ticketing systeem. Onze US- en Nederlandse gevestigde support teams werken in ploegendiensten om rond-de-klok steun te verzekeren, met ticket overdracht en escalaties procedures. Alle kritische IT-systemen, evenals kern en edge-netwerk componenten, proactief gecontroleerd om een ​​snelle oplossing te garanderen.

Overtolligheid
Redundantie is ingebouwd op elk niveau van ons netwerk.

Netwerkredundantie:

  • Als een privé backbone koppeling mislukt, de interne routing protocol omgeleid gesprekken over een back-up verbinding in minder dan twee seconden. 
  • Systemen en database redundantie: Alle kritische systemen zijn geconfigureerd in actieve / standby paren voor onmiddellijke en stateful failover in het geval van mislukking. 
  • Signalering redundantie: De signalering proxies zijn geconfigureerd in actieve / stand-by modus met de uitvoering van failover in seconden. 
  • Hardware redundantie: Elke regio Voipro is voorzien van meerdere VoIP switches en media gateways om het risico op hardware storingen verminderen. 
  • Datacenter redundantie: In het geval van een complete stroomuitval in een van Voipro core datacenters, wordt alle verkeer onmiddellijk omgeleid naar een ander datacenter. 


NOC redundantie: twee geografisch gescheiden exploitatie van het netwerk centra (NOC’s) zijn gevestigd in Amsterdam, Nederland en San Diego, Californië.