Voipro Nederland is een ambitieuze en snelgroeiende onderneming die zich als één van de eerste in Nederland volledig heeft toegelegd op cloud communication diensten voor kleine en middelgrote bedrijven en instellingen. In de Nederlandse markt is Voipro inmiddels de belangrijkste onafhankelijke ontwikkelaar en provider op het gebied van hosted voice oplossingen.

Voipro diensten worden vanaf een eigen platform en op basis van open standaarden geboden via een netwerk van resellers, distributeurs, system integrators en service providers.

A Brief HistoryKenmerkend voor de oplossingen van Voipro is dat operationeel beheer en beveiliging uit handen genomen worden terwijl gebruikers de flexibiliteit behouden om functionaliteiten zelf in te richten en aan te passen. De expertise, de kwaliteit en het innovatieniveau van de diensten van Voipro zijn reeds in 2009 erkend door de vakjury van de ChannelWorld Telecom of Xcellence Award. Voipro behaalde in 2011 een plek bij de snelste 20 snelstgroeiende technologie bedrijven in de Deloitte Technology Fast50 Benelux, en zat bij de snelste 200 in de Deloitte Technology Fast500 EMEA.

Sinds 2011 zijn onze diensten ook beschikbaar in België, en in 2014 in USA. Verder verwachten we uit te breiden naar enkele andere Europese landen en Azië in 2016 / 2017.