Door de flexibele en modulaire opbouw van ons platform kunnen onze oplossingen worden ingezet als modern alternatief voor telefooncentrales, maar ook als voice component van complete managed services proposities.

Voipro heeft een exclusieve focus op en volledig commitment aan het leveren van zakelijke hosted voice services. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren vanuit onze redundante datacenters met een >99.99% uptime garantie. Onze expertise, kwaliteit en constante innovatie zijn reeds in 2009 erkend, toen de vakjury de ChannelWorld Telecom of Xcellence Award unaniem aan Voipro toekende.

De software en het schaalbare platform waarop deze draait zijn door Voipro zelf ontwikkeld. Hoge beschikbaarheid en kwaliteit zijn gegarandeerd doordat Voipro op het internet haar eigen dynamische routering verzorgt middels het BGP4 protocol (AS 43437). Hierdoor kunnen toestellen altijd via een optimaal pad verbinding krijgen met een van de datacenters.

Voor integratie met andere diensten is een API beschikbaar, waarmee business partners zelfstandig voice diensten kunnen integreren en eigen product/markt combinaties kunnen maken.
Deze flexibiliteit en wendbaarheid zijn belangrijke voordelen waarmee Voipro zich onderscheidt in de markt.